Iskustvo vredno poverenja

O nama

Sa iskustvom dužim od 15 godina, pokazali smo se kao pouzdani partner za snabdevanjem svih vrsta reznih alata, industrijskih markera, alata za gravuru, sečenje, kao i partner za izradu svih elemenata od raznih materijala. Zadovoljna mušterija je na vrhu liste prioriteta naših zaposlenih, zato ne oklevajte da nas kontaktirate za uslugu.

Prednosti i benefiti

Šta nas izdvaja

1

Brza isporuka

Mreža dobavljača sa kojom sarađujemo nam obezbeđuje da vaša pošiljka stigne uvek bezbedno i u nakraćem roku na vašu adresu.

2

Iskusni u odabiru alata

Budući da sve naše mušterije imaju mogućnost besplatnog savetovanja u odabiru alata, naša rešenja su uvek orijentisana vašim potrebama. 

3

Najbolja oprema na tržištu

Mi sarađujemo samo sa brendovima proverenog kvaliteta kako stranih tako i domaćih kompanija. 

,, Sve što možeš da zamisliš je realnost"

-Pablo Picasso-

Velika dostupnost

VelTool kao partner

Kompanija ,,VelTool” sa svojim poslovnim jedinicama u Novom Sadu i Čačku na tržistu Srbije postoji od 2005. godine. Pozicionirali smo se kao stabilna firma, pouzdan dobavljač i siguran partner za sve naše komitente. Poverenje, prijateljski odnos, iskrenost u poslovanju su glavni principi koji su uspostavljeni od prvog dana i koji i danas važe u našem odnosu sa mušterijama.

Proverena roba, originalne robne marke poznatih svetskih kompanija su jedan od razloga zašto je dobro saradjivati sa nama. Brzi odgovori na sve vaše upite, veliki lager i ekspresna dostava su ono što od nas možete uvek očekivati.

Svojim stručnim timom kao i visoko profesionalim pristupom smo se izdvojili na tržištu kako svetskim brendovima (kao njihovim distributerima), tako i domaćim kompanijama kao pouzdan partner. Poslednjih par godina smo ostvarili zapažene rezultate i izdvojili smo se u direktnoj saradnji sa najvećim svetskim i domaćim brendovima.

Neki od naših kvaliteta:

Kontaktirajte nas

Uvek spremni da pomognemo

Politika firme jeste da ćemo uvek dati sve od sebe da Vam pomognemo i olakšamo Vaše poslovanje. Zato ne oklevajte da nas nazovete ukoliko Vam je potrebna pomoć. 

Iskustvo vredno poverenja

Naša dostignuća

+ 0 k
Zadovoljnih mušterija
+ 0 mil
Isporučenih proizvoda
+ 0
Godina iskustva
+ 0 mil€
Isporučenih proizvoda

Pratite nas na društvenim mrežama

Ispratite sve akcije i novosti kompanije VelTool, budite u toku sa svetskim novitetima i ostvarite neverovatne popuste.